Javítás

NAS-ok (hálózati tárolók) garanciaidőn túli márkafüggetlen szervizelése.

Tisztelt Ügyfelünk,

NAS javítás    helyszíni javítást csak indokolt esetben tudunk vállalni, ezért megkérjük Önt, hogy meghibásodott készülékét juttassa el szervizünkbe, melyet a 2030 Érd Páva utca 19/a cím alatt talál (térkép). Ezt megteheti személyesen, vagy postai csomagként, esetleg futárszolgálat által. Amennyiben csomagként juttatja el hozzánk a javítandó készüléket, legyen szíves letölteni és kitölteni a hibabejelentő lapot.

Hibabejelentő lap letöltés
A meghibásodott készülék beérkezése után, arról megrendelő lapot állítunk ki, melynek átvételi szelvényét átadjuk Önnek. Amennyiben csomagként küldte be hozzánk a készüléket, úgy a csomag szállítólevele szolgál átvételi igazolásul. A javítás előtt árajánlatot készítünk, melyet az Ön által megadott elérhetőségen közlünk.

NAS javítás

   A javítást a jóváhagyó visszaigazolás után elvégezzük, annak elkészültekor pedig értesítést küldünk. A megjavított készüléket az Ön által meghatározott módon kiadjuk (személyes átvétel, vagy csomagküldés). Ha a kijavított készüléket személyesen kívánja átvenni, kérjük feltétlenül hozza magával az átvételt igazoló szelvényt. Amennyiben azt elvesztette, kérjük haladéktalanul értesítse szervizünket a 06/20-20-55-149 es telefonszámon, mert az esetleges kellemetlenségekért, vagy harmadik személy okozta kárért felelősséget nem tudunk vállalni. A megjavított készüléket az értesítés után még 30 napig díjmentesen tároljuk. Ezen idő lejárta után napi 300 Ft+áfa tárolási költséget számítunk fel.

  Szervizünk minden javítás után korlátozott jótállást vállal, amely kiterjed az elvégzett munkára (szerelési garancia), valamint a beépített csere alkatrészre, mely a beszállítók szavatosságának mértékéig terjed. A jótállás ideje 1, 3, 6 hónap, a javítás értékétől függően. 20 éves szerviztapasztalattal, szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével, szaktudásunk naprakészen tartásával segítjük kedves Megrendelőinket.

Javítási Árlista
(érvényes 2017.01.01-től visszavonásig)
NAS Alaplap javítás 1-4 lemezes készülékekig
(a javítás a beépített cserealkatrész árát nem tartalmazza)
10500Ft
NAS alaplap javítás 5 vagy több lemezes készülékeknél
(a javítás a beépített cserealkatrész árát nem tartalmazza)
20000Ft tól
NAS Tápegység javítás
(a javítás a beépített cserealkatrész árát nem tartalmazza)
6900Ft
NAS Rendszerfrissítés Installálás (óradíj) 6200Ft
NAS Rendszerhelyreállítás (Recovery) 10500Ft
Adatköltöztetés (/1TB) 7000Ft
Adatmentés merevlemezről, raid tömbről 40000Ft tól
Készülék bevizsgálás és Bevizsgálási Jegyzőkönyv készítése 9000Ft
Készülék műszeres bevizsgálása (javítás nélkül) 4500Ft

 

Helyszíni Karbantartás (HW/SW) (Magyarország)
(érvényes 2015.01.01-től visszavonásig)
Kiszállási díj BP (Tartalmazza az 1. óra javítást) 7600Ft
Kiszállási díj Vidék (Tartalmazza az 1. óra javítást) 7600Ft + 50Ft/Km
Karbantartás óradíj (/megkezdett óra) 6300Ft

 

Helyszíni Karbantartás (HW/SW) (Külföld)
Lépjen kapcsolatba velünk, és kérjen ajánlatot.
A fenti árak az általános forgalmi adót tartalmazó bruttó fogyasztói árak A fenti javítási árak nem minősülnek ajánlattételnek, az egyedi javítási költségek ettől eltérhetnek.
Közlemény!

 

Tisztelt Megrendelőnk! A javítás megkezdése előtt (amennyiben lehetséges) szóbeli árajánlatot adunk, ez természetesen ingyenes, de ez a javítás során változhat. Ha a meghibásodás pontosabb megállapítása műszeres bevizsgálás nélkül nem lehetséges, akkor annak költsége van, mivel a javításhoz felszerelésre, munkaerőre, munkahelyre és szaktudásra van szükség. Ez a díj a mindenkori aktuális árlistában található. A műszeres bevizsgálást követő árajánlat után a megrendelő eldöntheti, hogy megjavíttatja a készülékét, vagy megáll a bevizsgálásnál. Ha a javítást választja, akkor a bevizsgálás díját a javitási díj tartalmazza. Ha a javítást nem kéri, akkor csak a bevizsgálási díj fizetendő. A javítási árajánlat a kiadástól 30 napig érvényes. Ezen időszakon belül lehetőség van arra, hogy a megrendelő mégis kérje a javítást. Ekkor az árajánlat díját jóvá tudjuk írni. Ekkor a javítás újboli befogadásának feltétele, hogy más harmadik személy nem végzett a készüléken javítási kisérletet. 
A javítás után a hardveres javítási munkára 3 hónap a beépített alkatrészre a beszállító által garantált jótállás tudunk biztosítani.

Megértésüket Köszönjük. A Nas-Szerviz vezetősége.