Javítás

NAS-ok (hálózati tárolók) garanciaidőn túli márkafüggetlen szervizelése.

 

2021-03-08 és 2021-03-22 között átvételi pontjaink nem fogadnak ügyfeleket. A javításokat az vagy személyesen, az óvintézkedések betartása mellett, vagy futárral tudja szervizünkbe eljuttatni.

Tisztelt Ügyfelünk,

NAS javítás    helyszíni javítást csak indokolt esetben tudunk vállalni, ezért megkérjük Önt, hogy meghibásodott készülékét juttassa el szervizünkbe, melyet a 2030 Érd Páva utca 19/a cím alatt talál (térkép). Ezt megteheti személyesen, vagy postai csomagként, esetleg futárszolgálat által. Amennyiben csomagként juttatja el hozzánk a javítandó készüléket, legyen szíves letölteni és kitölteni a hibabejelentő lapot.

Hibabejelentő lap letöltés
A meghibásodott készülék beérkezése után, arról megrendelő lapot állítunk ki, melynek átvételi szelvényét átadjuk Önnek. Amennyiben csomagként küldte be hozzánk a készüléket, úgy a csomag szállítólevele szolgál átvételi igazolásul. A javítás előtt árajánlatot készítünk, melyet az Ön által megadott elérhetőségen közlünk.

NAS javítás

   A javítást a jóváhagyó visszaigazolás után elvégezzük, annak elkészültekor pedig értesítést küldünk. A megjavított készüléket az Ön által meghatározott módon kiadjuk (személyes átvétel, vagy csomagküldés). Ha a kijavított készüléket személyesen kívánja átvenni, kérjük feltétlenül hozza magával az átvételt igazoló szelvényt. Amennyiben azt elvesztette, kérjük haladéktalanul értesítse szervizünket a 06/20-20-55-149 es telefonszámon, mert az esetleges kellemetlenségekért, vagy harmadik személy okozta kárért felelősséget nem tudunk vállalni. A megjavított készüléket az értesítés után még 30 napig díjmentesen tároljuk. Ezen idő lejárta után napi 300 Ft+áfa tárolási költséget számítunk fel.

  Szervizünk minden javítás után korlátozott jótállást vállal, amely kiterjed az elvégzett munkára (szerelési garancia), valamint a beépített csere alkatrészre, mely a beszállítók szavatosságának mértékéig terjed. A jótállás ideje 1, 3, 6 hónap, a javítás értékétől függően. 20 éves szerviztapasztalattal, szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével, szaktudásunk naprakészen tartásával segítjük kedves Megrendelőinket.

Javítási Árlista
(érvényes 2017.01.01-től visszavonásig)
NAS Alaplap javítás 1-4 lemezes készülékekig
(a javítás a beépített cserealkatrész árát nem tartalmazza)
10500Ft
NAS alaplap javítás 5 vagy több lemezes készülékeknél
(a javítás a beépített cserealkatrész árát nem tartalmazza)
20000Ft tól
NAS Tápegység javítás
(a javítás a beépített cserealkatrész árát nem tartalmazza)
6900Ft
NAS Rendszerfrissítés Installálás (óradíj) 6200Ft
NAS Rendszerhelyreállítás (Recovery) 10500Ft
Adatköltöztetés (/1TB) 7000Ft
Adatmentés merevlemezről, raid tömbről 40000Ft tól
Készülék bevizsgálás és Bevizsgálási Jegyzőkönyv készítése 9000Ft
Készülék műszeres bevizsgálása (javítás nélkül) 4500Ft
Helyszíni Karbantartás (HW/SW) (Magyarország)
(érvényes 2015.01.01-től visszavonásig)
Kiszállási díj BP (Tartalmazza az 1. óra javítást) 7600Ft
Kiszállási díj Vidék (Tartalmazza az 1. óra javítást) 7600Ft + 50Ft/Km
Karbantartás óradíj (/megkezdett óra) 6300Ft
Helyszíni Karbantartás (HW/SW) (Külföld)
Lépjen kapcsolatba velünk, és kérjen ajánlatot.
A fenti árak az általános forgalmi adót tartalmazó bruttó fogyasztói árak A fenti javítási árak nem minősülnek ajánlattételnek, az egyedi javítási költségek ettől eltérhetnek.
Közlemény!

 

Tisztelt Megrendelőnk! A javítás megkezdése előtt (amennyiben lehetséges) szóbeli árajánlatot adunk, ez természetesen ingyenes, de ez a javítás során változhat. Ha a meghibásodás pontosabb megállapítása műszeres bevizsgálás nélkül nem lehetséges, akkor annak költsége van, mivel a javításhoz felszerelésre, munkaerőre, munkahelyre és szaktudásra van szükség. Ez a díj a mindenkori aktuális árlistában található. A műszeres bevizsgálást követő árajánlat után a megrendelő eldöntheti, hogy megjavíttatja a készülékét, vagy megáll a bevizsgálásnál. Ha a javítást választja, akkor a bevizsgálás díját a javitási díj tartalmazza. Ha a javítást nem kéri, akkor csak a bevizsgálási díj fizetendő. A javítási árajánlat a kiadástól 30 napig érvényes. Ezen időszakon belül lehetőség van arra, hogy a megrendelő mégis kérje a javítást. Ekkor az árajánlat díját jóvá tudjuk írni. Ekkor a javítás újboli befogadásának feltétele, hogy más harmadik személy nem végzett a készüléken javítási kisérletet. 
A javítás után a hardveres javítási munkára 3 hónap a beépített alkatrészre a beszállító által garantált jótállás tudunk biztosítani.

Megértésüket Köszönjük. A Nas-Szerviz vezetősége.