Rólunk

 

Néhány szóban cégünkről a Networ Media Hungary Kft.-ről

Első formációnk a Consol és Hifi BT. , melyet 1998-ban alakítottuk.
Fő tevékenységünk szórakoztató elektronikai készülékek javítása volt. A kor megváltozott követelményei és a tevékenységi körök kibővítése okán cégünket átalakítottuk, és 2012 júniusa óta mint Konzol és Média Elektronikai Kft.  működünk. 2016 februárjában új nevet vettünk fel, mely jobban jellemzi a tevékenységeinket. Új nevünk a Network Media Hungary Kft.
A fő tevékenységünk továbbra is a szerviz, de mellette értékesítéssel és elektronika tervezéssel és gyártással is foglalkozunk.

Az idők során az 1-1 fő tevékenységi körnek kialakítottunk 1-1 brand-et. Míg egyedi elektronikák tervezése és kivitelezése továbbra is csupán a cég neve alatt készülnek, a videójáték szaküzlet és szerviz részt Konzol Doktor néven ismerhették meg, később pedig mikor 2006-ban elkezdtünk foglalkozni médialejátszók, és hálózati tárolók kereskedelmével, és szervizével, bevezettük a Média Doktort is a köztudatba.

2015-ben igazodva az igényekhez a Média Doktorból válik ki, és jön létre a Nas-Szerviz, mely név alatt már csak hálózati tárolók javítása, kiépítése található természetesen szaktanácsadással, és reményeink szerint sok hasznos cikkel, melyek segítenek a felhasználóknak meglévő vagy leendő NAS-uk beállításában, megismerésében.

Szervizünk gyors szakszerű javítást végez, szakmailag felkészült. Tudásunkat folyamatosan karbantartva, szerviz technikánkat folyamatosan fejlesztve igyekszünk megrendelőinknek és a kor követelményeinek eleget tenni.

Mindig kis létszámmal, családias hangulatban dolgoztunk. Kollégáinkra büszkék vagyunk. Nálunk, sok más munkahellyel ellentétben ritkán cserélődik a csapat.

Információk
Cégünk: Network Media Hungary Kft.
Székhelyünk: 2030 Érd Páva utca 19/a
Adószámunk: 23969557-2-13
Cégjegyzékszám: CG.13-09-180095

Elérhetőségek
email: info@nas-szerviz.hu
tel.: +36-20-20-55-149